• ۰۹۱۲۰۳۱۲۶۲۸ - ۰۹۱۲۰۳۶۸۷۱۴
  • ورود اساتید
ICAD ACADEMY | ایکاد آکادمی
  • صفحه اصلی
  • دوره های مجازی
  • دوره های وبینار
    • دوره های در حال ثبت نام
    • مشاوره آنلاین خارج کشور
    • ورود به وبینار مدیریت منابع انسانی
  • دوره های حضوری
  • مجوزهای مرکز
  • گواهینامه های پایان دوره
  • Certificate Validation
  • معرفی ما
    • درباره ما
    • اساتید مرکز
    • آیین نامه ، قوانین و مقررات مرکز
    • چشم انداز مرکز
    • تماس با ما
    • شکایات، پیشنهادات و انتقادات
    • درخواست طراحی نقشه کارخانه
    • درخواست همکاری
    • شماره حساب مرکز
    • راهنمای ثبت نام و آزمون دوره ها
    • سوالات متداول
    • کارشناسان مرکز
    • همکاری با ما
    • پژوهش و مشاوره
    • گالری تصاویر
    • ورود نمایندگان
    • کتابخانه جزوات کمک آموزشی
  • وبلاگ
  • ورود دانش پژوهان
  • ثبت نام
  • یک شنبه، ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
در معتبرترین مرکز آموزش بین المللی مدیریت کیفیت کشور به صورت غیرحضوری آموزش ببینید و گواهینامه های معتبر ملی و بین المللی جهت تقویت رزومه، اشتغال، ارتقا شغلی و مهاجرت دریافت نمایید
  • صفحه نخست
  • دوره های مجازی
  • دوره های وبینار
    • دوره های در حال ثبت نام
    • مشاوره آنلاین خارج کشور
    • ورود به وبینار مدیریت منابع انسانی
  • دوره های حضوری
  • مجوزهای مرکز
  • گواهینامه های پایان دوره
  • معرفی ما
    • درباره ما
    • اساتید مرکز
    • آیین نامه ، قوانین و مقررات مرکز
    • چشم انداز مرکز
    • راهنمای ثبت نام و آزمون دوره ها
    • سوالات متداول
    • کارشناسان مرکز
    • ارتباط با ما
    • شکایات، پیشنهادات و انتقادات
    • درخواست طراحی نقشه کارخانه
    • درخواست همکاری
    • شماره حساب مرکز
    • همکاری با ما
    • پژوهش و مشاوره
    • گالری تصاویر
    • ورود نمایندگان
    • کتابخانه جزوات کمک آموزشی
  • Certificate Validation
  • وبلاگ

بخش خصوصی باید میدان دار اقتصاد کشور باشد

بخش خصوصی باید میدان دار اقتصاد کشور باشد
تاریخ درج : ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
بازدید: ۱۷۷۳
گروه: News

رییس سازمان ملی استاندارد ایران در بیست و ششمین نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی تهران که پیش از ظهر امروز با حضور نمایندگان انجمن ها و تشکل های بخش خصوصی در سالن جلسات این اتاق برگزار شد، گفت: براي رونق توليد و شكوفايي اقتصادي بايد بخش خصوصي ميدان دار اقتصاد كشور باشد.
غلامرضا شریعتی در این نشست با اشاره به سابقه تاسیس این سازمان، از ابلاغ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد به عنوان مسیر تکامل این سازمان یاد کرد و گفت : طبق قانون وظیفه سازمان ملی استاندارد ایران تدوین استاندارد و استقرار کیفیت و ایمنی برای کشور است.
وی با بیان اینکه طبق وظیفه حاکمیتی علاوه بر صیانت از حقوق مصرف کنندگان در کنار تولیدکنندگان و تجار هستیم افزود: در این مسیر سعی داریم با احصاء دیدگاهها و نظرات متولیان تولید ضمن به روزرسانی برنامه ها و وظایف سازمانی، با تسهیل امور، موانع پیش روی تجار را کاهش دهیم .
رییس سازمان ملی استاندارد ایران در تشریح برنامه های این سازمان، تدوین سند راهبردی 5 ساله مدیریتی کشور، اصلاح نظام نامه جایزه ملی کیفیت ، تعیین نرخ کیفیت، عضویت در مجامع علمی در حوزه های مختلف ، تامین نیاز تولیدکنندگان با توسعه و کنترل  شرکت های بازرسی و آزمایشگاههای همکار، عضویت در مجامع بین المللی ،بازنگری و به روز رسانی استانداردهای ملی با اعمال نظرات کارشناسی و ذی نفعان را بخشی از برنامه های در دست اقدام این سازمان برشمرد.
وی روزآمد شدن استانداردها را بر اساس نیاز کشور مورد تاکید قرار داد و افزود : در بررسی های اولیه مشخص شد، دست کم 200 استاندارد باید روزآمد شود.
شریعتی با اشاره به بازدید از واحدهای تولیدی گفت: حضور در واحدهای تولیدی به منظور اخذ نیازها و انتظارات به حق تولیدکنندگان صورت می گیرد تا با قرارگرفتن در محیط بتوانیم از نزدیک نیازها را شناسایی و در صدد رفع آن برآییم .
وی بازنگری و اصلاح شاخص های ارزیابی واحدهای نمونه ملی و استانی را از دیگر برنامه های این سازمان عنوان کرد و افزود : لازم است با اصلاح فرآیند انتخاب واحدهای نمونه ، شرکت ها و مجموعه های فاخر در کشور نیز در لیست دریافت کنندگان این جایزه قرار گیرند.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه لازم است از نظام مطلق استانداردسازی خارج می شویم و به سمت مقررات فنی و راهنماها برویم تصریح کرد: با بهره گیری از مسیرهای منطقی و اثبات شده لازم است انعطاف پذیری را برای تجار بیش از پیش کنیم تا تجار بتوانند ضمن ارزآوری از این فرصت بهره لازم را کسب کنند.
وی در همین زمینه اعلام کرد: خوشبختانه این مسیر در شورای عالی استاندارد نیز مورد تایید و تصویب اعضا قرار گرفت تا با احصا مقررات کشورهایی که در این زمینه پیشگام بودند بتوانیم رشد تجاری و اقتصادی را سرعت بخشیم. 
شریعتی در این نشست با اشاره به تغییرات در نظام جامع ارزیابی انطباق گفت: در فرآیند جدید ،خود اظهاری تجار را می پذیریم و سعی داریم با حذف زوائد، شرایط تجارت را تسهیل کنیم .
وی  معتقد است :  با توجه به نامگذاری سال، دو بسته حمایتی در زمینه صادرات و واردات و همچنین تولید داخل را ترسیم و ابلاغ کردیم تا تجار بدون هیچگونه دغدغه ای فقط به تولید و رشد تجاری فکرکنند.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران در ادامه اظهار داشت: در همین راستا، مرکز ملی تایید صلاحیت ایران با  انعقاد تفاهم نامه با کشورهای دیگر و اعتماد به شرکت های بازرسی ما سعی دارد مسیر تجارت را هموار سازد.  
شریعتی، سازمان ملی استاندارد را طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد متولی صنعت حلال کشور دانست و افزود: صنعت حلال، صنعت بزرگی است که ما از این تجارت آنطور که باید بهره نبرده ایم .
وی در زمینه صنعت حلال تصریح کرد: خوشبختانه با ایجاد دفتری در سازمان ملی استاندارد ایران سعی داریم  تا مباحث فقهی را ترسیم و در اختیار موسسه استاندارد و اندازه شناسی کشورهای اسلامی قرار دهیم تا از این بابت هم بتوانیم از این بازار حلال بهره لازم را ببریم و عقب ماندگی ها را جبران کنیم. 
رییس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه از آنچه قانون بر عهده ما گذاشته است کوتاه نمی آییم اظهار داشت : برای پشتیبانی از تولید، مقرراتی را برای صنایعی که استاندارد اجباری دارند اما به علت تحریم دچار مشکل شدند درنظر گرفته ایم تا ضمن رعایت حقوق مصرف کنندگان از آسیب های حتمی تولید در شرایط بحرانی ممانعت داشته باشیم .
وی همچنین در زمینه حمایت از محصولات دانش بنیان اظهار داشت : سازمان ملی استاندارد ایران با همکاری معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری برای کمک و حمایت شرکت‌های دانش بنیان هم نشان استاندارد فناوری‌های نوین و هم نشان استاندارد دانش نماد را صادر می کند تا این شرکت ها بتوانند علاوه‌ بر کار تحقیقاتی به سمت تجاری سازی هم بروند.
شریعتی از عدم رعایت استانداردها از سوی برخی واحدهای تولیدی که بعضا دولتی هستند ابراز ناراحتی کرد و گفت: این سازمان با استناد به قانون، پاسداری و صیانت از ایمنی و سلامت شهروندان را خط قرمز دانسته و از وظایف حاکمیتی خود کوتاه نمی آید.
خوانساری ، رییس اتاق بازرگانی،صنایع، معادن و کشاورزی تهران در این جلسه  دیدگاه رییس سازمان ملی استاندارد ایران را برای تسهیل  تجارت مورد تقدیر قرار داد و گفت : جای بسی خرسندی است که در این مدت کوتاه شاهد تحولات بسیار شایسته ای در سازمان ملی استاندارد ایران هستیم که امید است ادامه دار باشد.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران که به همراه معاونان خود در این نشست شرکت داشت پاسخگوی سئوالات حاضران بود.

  • صنعت غذا
  • سازمان استاندارد
سایر مطالب
  • ۱۳۹۸/۰۴/۰۹

    روز جهانی استاندارد

  • ۱۳۹۸/۰۴/۲۵

    پیام روز جهانی استاندارد ۲۰۲۱

  • ۱۴۰۰/۰۷/۰۶

    صنعت غذا

  • ۱۴۰۰/۰۷/۰۶

    تفاهم نامه همکاری

  • ۱۴۰۰/۰۷/۱۷

    سفر در دوران همه‌گیری کرونا

  • ۱۴۰۰/۰۷/۱۷

    واکسن اسپایکوژن

  • ۱۴۰۰/۰۷/۱۷

    سرم های وارد شده

  • ۱۴۰۰/۰۷/۲۴

    تمدید ایزو تا ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۰

  • ۱۴۰۰/۰۷/۲۴

    به مرغ ‌ها هورمون یا تریاک داده نمی‌ شود، این موضوع شایعه است

  • ۱۴۰۰/۰۸/۰۱

    نشست آنلاین مسئولان سازمانهای IEC، ISO و ITU

سایر مطالب
  • ۱۳۹۸/۰۴/۰۹

    روز جهانی استاندارد

    پیام رئیس سازمان ملی استاندارد ایران به مناسبت روز جهانی استاندارد

    تعداد بازدید: ۶۱۵۷
  • ۱۳۹۸/۰۴/۲۵

    پیام روز جهانی استاندارد ۲۰۲۱

    پیام روسای سازمان های بین المللی ISO ،IEC و ITU به مناسبت روز جهانی استاندارد

    تعداد بازدید: ۳۴۴۷
  • ۱۴۰۰/۰۷/۰۶

    صنعت غذا

    صنعت غذا در کشور به رشد قابل ملاحظه‌ای رسیده است

    تعداد بازدید: ۲۰۶۰
  • ۱۴۰۰/۰۷/۰۶

    تفاهم نامه همکاری

    تفاهم نامه همکاری بین سازمان ملی استاندارد ایران و انجمن دارندگان نشان استاندارد امضا شد

    تعداد بازدید: ۱۰۵۸
  • ۱۴۰۰/۰۷/۱۷

    سفر در دوران همه‌گیری کرونا

    آیا گردشگری بهبود خواهد یافت؟

    تعداد بازدید: ۸۱۲
  • ۱۴۰۰/۰۷/۱۷

    واکسن اسپایکوژن

    واکسن اسپایکوژن مجوز مصرف اضطراری گرفت/ اثربخشی اسپایکوژن در پیک دلتا

    تعداد بازدید: ۱۱۷۶
  • ۱۴۰۰/۰۷/۱۷

    سرم های وارد شده

    پاسخ رییس سازمان غذا و دارو به نامه گمرک درباره معطل ماندن یک هزار و ۳۰۰ تن سرم در گمرک کشور؛ تمامی سرم های وارد شده و مورد تایید...

    تعداد بازدید: ۱۲۳۱
  • ۱۴۰۰/۰۷/۲۴

    تمدید ایزو تا ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۰

    ایزو از تمدید برگزاری مجازی جلسات فنی و حاکمیتی خود تا 11 بهمن ماه 1400 خبر داد

    تعداد بازدید: ۱۳۵۰
  • ۱۴۰۰/۰۷/۲۴

    به مرغ ‌ها هورمون یا تریاک داده نمی‌ شود، این موضوع شایعه است

    به مرغ ‌ها هورمون یا تریاک داده نمی‌ شود، این موضوع شایعه است

    تعداد بازدید: ۸۲۳
  • ۱۴۰۰/۰۸/۰۱

    نشست آنلاین مسئولان سازمانهای IEC، ISO و ITU

    نشست آنلاین مسئولان سازمانهای IEC، ISO و ITU به مناسبت روز جهانی استاندارد

    تعداد بازدید: ۱۱۹۸

نیاز به مشاوره دارم!

  • تماس با ما

    • شماره تلفن
    • ۰۹۱۲۰۳۱۲۶۲۸,۰۹۱۲۰۳۶۸۷۱۴,۰۹۱۲۰۶۲۷۱۲۴,۰۹۱۲۰۹۷۵۲۹۳
    • آدرس ایمیل
    • icadacademycanada@gmail.com
    • آدرس پستی
    • بلوار استقلال، خیابان انصار ۳/۲ پلاک ۱ کد پستی ۷۱۸۴۶۷۳۳۱۱ تلفن ۰۲۱۲۸۴۲۷۵۰۹ | ۰۷۱۳۶۴۹۹۲۶۶
  • شبکه های اجتماعی

  • logo-samandehi
  • فنی و حرفه ای
  • غذا و دارو
  • استاندارد
  • صنعت و معدن
  • Najit
  • IAF
  • OXFORD
  • ASR
Power by INTERNATIONAL ICAD ACADEMY
تمامی حقوق برای ICAD ACADEMY | ایکاد آکادمی محفوظ می باشد.
ICAD ACADEMY | ایکاد آکادمی
کارشناس راهنما و ثبت نام دوره

ساعت 8 لغایت 15

۰۹۱۲۰۳۶۸۷۱۴

کارشناس راهنما و ثبت نام دوره

ساعت 15 لغایت 20

۰۹۱۲۰۶۲۷۱۲۴

کارشناس راهنما و ثبت نام دوره

ساعت 20 لغایت 24

۰۹۱۲۰۳۱۲۶۲۸

کارشناس راهنما و ثبت نام دوره

ساعت 8 لغایت 24 روزهای تعطیل

۰۹۱۲۰۳۱۲۶۲۸

کارشناس دانش پژوهان خارج کشور

تماس و پیام در واتساپ جهت ثبت نام

۰۹۱۲۰۹۱۷۷۱۵

دفتر مدیریت

ساعات اداری

۰۲۱۲۸۴۲۷۵۰۹  

تماس با ما

لطفا چند لحظه صبر کنید.